Tijd voor de Enduro

ENDURO

Downhill rijd je op het scherp van de snede. Het is een gevecht met de zwaartekracht en de controle over je fiets. Meedogenloos, snel, agressief, veeleisend. Wil je de zwaartekracht temmen met een fiets die perfect afdaalt, maar je ook omhoog brengt als het parcours dat vereist? Dan is er geen betere keuze dan de Specialized Enduro. De Enduro is een semi-downhill fiets die met zijn 170 mm veerweg de meest veelzijdige prestaties geeft. Dankzij zijn unieke vering worden met verrassend gemak hoogteverschillen overwonnen.

Door het geheel nieuwe ontwerp met zijn unieke combinatie van voor- en achtervering wordt zelfs de grootste steen een uitdaging in plaats van een obstakel. Doordat alles wat overbodig is is verwijderd is de Enduro een ongelooflijk efficiënte machine geworden. Dit model rekent af met het deinen over ongelijke ondergrond en transformeert een ongelijke rit in pure snelheid.

Modellen

Enduro S-Works 10.999,-

Enduro Expert 6.999,-

Enduro Elite 5.999,-

Enduro Comp 4.999,-

DEMO

Downhill rijd je op het scherp van de snede. Het is een gevecht met de zwaartekracht en de controle over je fiets. Meedogenloos, snel, agressief, veeleisend. Wil je de zwaartekracht temmen met een fiets die precies doet wat jij wil? Dan is er geen betere keuze dan de Demo, de meest gespecialiseerde Downhill fiets van Specialized.

Het frame is opgebouwd uit ons beste carbon, FACT 11m, en biedt ongeëvenaarde stijfheidwaardes. Aan de voorzijde biedt de custom RockShox BoXXer Team 650b voorvork 200 mm veerweg, terwijl aan de achterzijde onze revolutionaire Öhlins TTX achterdemper eveneens voor 200 mm veerweg zorgt.

We hebben de fiets bovendien voorzien van onze S3 650b geometrie, met een royale bovenbuis, korte achterbrug, laag bottom bracket en minder steil balhoofd voor perfect uitgebalanceerde rijeigenschappen.

De krachtige SRAM Guide RS DH remmen zorgen samen met de Code remklauwen en 200/180 mm Centerline rotors voor perfecte remprestaties. De nauwkeurige X01 DH 7-speed aandrijflijn, sterke en stijve Roval 650b wielen en onze legendarische Butcher & Slaughter DH banden maken de fiets helemaal af. Tel dit allemaal bij elkaar op, en je hebt alles dat je nodig hebt om zo snel mogelijk de berg af te stormen.

FACT 11m carbon frameset met asymmetrisch ontwerp voor eenvoudige toegang tot de achterdemper. Voorzien van onze bewezen S3 geometry voor scherper en sneller reagerend stuurgedrag. Door de 200 mm veerweg kan de fiets met gemak de grootste klappen opvangen.

De RockShox BoXXer Team 650b voorvork is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende terreinen ter wereld. Voorzien van 200 mm veerweg, Motion Control IS demping en Power Buldge versterkte vorkpoten voor extra stijfheid. Het SRAM X01 DH 7-speed achterderailleur houdt de ketting waar hij hoort – op je cassette, zodat jij ook over het ruwste terrein je vermogen kunt blijven leveren.

Ben je benieuwd? Kom dan langs bij VISKERcycles om kennis te maken met de Specialized bikes. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op via 023 536 6468 of info@viskercycles.nl.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00