Service XL

High-end fietsen en hun eigenaren verdienen een bijpassende high-end service. De monteurs van VISKERcycles Haarlem hebben specialistische kennis en maken gebruik van een zeer geavanceerde werkplaats. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat je comfortabel op je (nieuwe) fiets zit door gebruik te maken van de Retül bikefit. Elke nieuwe fiets gaat bij VISKERcycles Haarlem de winkeldeur uit met de garantie van een gratis eerste servicebeurt. Na 500 kilometers of binnen 3 maanden wordt je nieuwe fiets op afspraak voorzien van een goede inspectie en nogmaals de juiste afstelling.

VISKERcycles Haarlem - Werkplaats

Werkplaats

Onderhoud & reparaties

De werkplaats is bij VISKERcycles Haarlem een onmiskenbare schakel in onze fietsenspeciaalzaak. Onderhoud en reparaties bieden wij voor je racefiets, gravebike, mountainbike of e-bike. Wij helpen je graag weer op weg zodat je zorgeloos kunt genieten van je hobby. VISKERcycles Haarlem is een Shimano Service Center.

VISKERcycles Haarlem - Bike Fit

Bike Fit

Retül Bike Fit

Heb je je ooit afgevraagd welke maat fiets voor jou het beste is of waar te beginnen wanneer je een nieuw soort fiets zoekt? Een bike fit is allang niet meer alleen voor de pro’s en biedt vaak de juiste oplossing voor iedere fietser. En of je nou een topmodel fiets of een instapfiets koopt: wij zorgen dat je altijd lekker op je fiets zit.

VISKERcycles Haarlem - Bikepaint

Custom Bikepaint

Spuiten & lakken

Ontwerp samen met VISKERcycles Haarlem jouw unieke droomfiets. Met een custom bikepaint verander je de standaard framekleuren in een uniek ontwerp en een unieke, persoonlijke fiets. Je kunt kiezen voor een eenvoudige kleuraanpassing of laat jouw complete frame opnieuw spuiten in een uniek ontwerp,

VISKERcycles Haarlem - Fietskleding bedrukken

Custom fietskleding

Wielerkleding bedrukken

Ontwerp samen met VISKERcycles Haarlem jouw unieke wielershirt of complete set fietskleding. Voor het bedrukken van de custom fietskleding gebruiken we kwalitatief goede fietskleding met een perfecte pasvorm. Ideaal voor clubs, Gran Fondo’s en ook mogelijk in kleine oplagen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00