Cervélo

Cervélo is de toonaangevende Canadees-Nederlands fietsfabrikant van high-end wedstrijd- en racefietsen. Het merk is specialist in het ontwerpen, de engineering en het produceren van innovatieve en aerodynamische fietsen. De fietsen staan wereldwijd bekend als zeer gerenommeerd en worden gezien als de meest lichte en snelste fietsen in hun segment. Cervélo is hoofdsponsor van Team Visma | Lease a Bike.

Viskercycles Haarlem - Cervelo S5

Cervélo s5

Aero Racefiets

De nieuwe S5 heeft de luchtweerstand met 65 gram aerodynamische drag verminderd en het oppervlak van het frame vergroot, terwijl het totale gewicht omlaag is gebracht. De vergrote framesecties maximaliseren de vormen die door de UCI zijn toegestaan. Ondertussen is de iconische v-stem verder verfijnd en een nieuwe vork ontworpen om de hele voorkant te vereenvoudigen. Bovendien is samen met Reserve een baanbrekend nieuw wielontwerpconcept ontwikkeld om de stabiliteit te vergroten en de luchtweerstand te verminderen in turbulente aerodynamische omstandigheden.

Viskercycles Haarlem - Cervelo R5

Cervélo R5

Klim Racefiets

R5 heeft één taak: snel de top bereiken. Maar ondanks alle glorie en hulde die een finish bergop met zich meebrengt, is het zelden de enige klim van de dag. En terwijl een wedstrijd meestal niet wordt gewonnen op een afdaling, kunnen ze zeker worden verloren. Een klimfiets die geen haarspeldbochten kan nemen is een beetje zoals een kop cafeïnevrije koffie. Dit is de vierde versie van de R5, en hoewel gewicht en stijfheid in de loop der jaren zijn veranderd, zijn het rijgedrag, de balans en de ongeëvenaarde bekwaamheid in een afdaling sinds dag één consistent.

Viskercycles Haarlem - Cervelo Soloist

Cervélo SOLOIST

Allround Racefiets

De nieuwe Soloist is ontworpen voor de week-in, week-uit rijder en racer die slechts één high-performance fiets kan rechtvaardigen. Het balanceert een laag gewicht en aerodynamische voordelen om een ​​fiets te leveren die echt ‘precies goed’ is. Solist is een fractie lichter dan S5, maar aanzienlijk aerodynamischer dan R5, en leent de trap-as standaard met schroefdraad die je op de R5-CX vindt. Het is een racefiets die mechanisch en elektronisch kan schakelen, de trainingskilometers in alle weersomstandigheden kan afleggen en toch de punch heeft om op het beslissende moment naar voren te springen. Dat is de Soloist.

Viskercycles Haarlem - Cervelo Caledonia

Cervélo Caledonia

ENDURANCE

De Caledonia is niet makkelijk in en hokje te plaatsen. En dat willen we ook helemaal niet. Het idee voor deze fiets is ontstaan tijdens onze donderdagavondritten; op routes die vaak losjes te maken hebben met een ‘wegrit’. De wegrenners van vandaag zijn op zoek naar fietsen voor lange afstanden, hoge snelheden, grenzeloze mogelijkheden en maximaal plezier. Dat is precies wat de Caledonia biedt: prestaties, comfort en snelheid. Oh… en je kunt er zelfs 34 mm banden om leggen. Of 31 mm als je ook nog spatborden monteert.

Viskercycles Haarlem - Cervelo ZSF5

Cervélo ZSF5

MTB Full Suspension

Vooruitstrevend en snel, de ZFS-5 is ontwikkeld voor moderne XC-parcoursen: Efficiënt in de aanval, snel in de sprint, handig in sprongen, veilig in afdalingen en zelfverzekerd, zelfs op de technisch zwaarste parcoursen. De 67,8° stuurhoek van de ZFS-5 zorgt voor de nodige prestaties in sprints en geeft vertrouwen om de remmen los te laten als het parcours ruig wordt. Bij de 120mm-uitvoering geeft de 66,6 graden balhoofdhoek je extra vertrouwen om harder te pushen en sneller te rijden, zelfs wanneer het parcours…. echt wild wordt.

Viskercycles - Haarlem - Cervelo ZHT5

Cervélo ZHT5

MTB Hardtail

Toen Team Jumbo-Visma besloot dat het tijd was om XCO te racen, kwamen ze naar Cervélo toe voor het antwoord. De ZHT-5 luidt een nieuw tijdperk in voor Cervélo en het team, nu we samen zullen gaan racen. Onze technische expertise heeft zich al bewezen in cyclocross (R5-CX) en gravelracen (Áspero) en nu hebben ze de lat hoger gelegd en een mountainbike ontworpen die de naam Cervélo waardig is.

Viskercycles Haarlem - Cervelo R5CX

Cervélo r5 CX

CX

Marianne Vos en Wout van Aert hebben de parcoursen van Namen tot Zolder in vuur en vlam gezet en hebben onderling tientallen Nationale, Europese en Wereldtitels gewonnen. Met hun feedback heeft Cervélo ieder detail van de R5-CX weten te perfectioneren naar een niveau waar wereldkampioenschappen mee gewonnen kunnen worden.

Cervélo aspero

gravel

Cervélo heeft de Áspero ontworpen voor pure, onvervalste snelheid. Klaar om als eerste de finish te passeren, jou KOM te behalen, pr’s te scoren en de snelste tijd neer te zetten. Een fiets die geen grenzen kent. Voor renners die ‘m tot het uiterste willen testen. De fiets is stijf (zo stijf als voor klassiekers) en presteert zoals je van een wegfiets zou willen dat ie offroad presteert. Dat vinden ze niet meer dan logisch en dat is ook wat Cervélo voor ogen had toen ze grotere banden onder onze bestaande frames propten en aftermarket vorken monteerden om een 40 mm band om de voorvelg te kunnen leggen. De Áspero-5 ziet er snel uit, zelfs als ie stilstaat. Kabels waar de wind geen vat op krijgt, buizen geïnspireerd op de bewezen aerodynamische vormen uit onze bibliotheek en een kleine uitsparing in de zadelbuis om de band nét iets meer ruimte te geven.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00