Muc-OFF

Een epische rit begint met een schone en goed onderhouden fiets. Simpel gezegd, als je voor je fiets zorgt met Muc-Off producten, gaat jouw fiets langer mee, ziet jouw fiets er beter uit en rijdt jouw fiets soepeler en sneller! Reinigen, beschermen en smeren is het eenvoudige Muc-Off proces in drie stappen dat alles omvat, zodat je weer kunt doen waar je goed in bent – fietsen!

Kom naar één van onze VISKERcycles winkels en vraag onze medewerkers advies. Omdat wij zelf onze fietsen onderhouden met Muc-Off, hebben ze hiermee dus veel ervaring.

VISKERcycles Haarlem - Mucc-Off Cleaning

Muc-Off Bicycle Cleaning

Simpel gezegd, een schone fiets rijdt beter en gaat langer mee. Door je fiets regelmatig schoon te maken, verklein je de kans op slijtage en de noodzaak om vervangende onderdelen te kopen.

Het uitgebreide Muc-Off Cleaning assortiment loopt van de beroemde roze Nano-Tech Bike Cleaner tot schijf- en aandrijflijnreinigers.

Niets verwijdert modder en vuil gemakkelijker dan de Muc-Off Cleaning producten. Volledig biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, oplosmiddelen en CFK’s, veilig te gebruiken op alle oppervlakken.

VISKERcycles Haarlem - Mucc-Off Protection

Muc-Off Bicycle Protection

Door regelmatig beschermende Muc-Off Bicycle Protection sprays en compounds op je fiets aan te brengen, creëer je een beschermende laag die de gevreesde roest en corrosie op afstand houdt. Het helpt ook om vuil af te weren en vuilophoping te stoppen. Dat betekent meer fietsen en minder schoonmaken!

Het uitebreide Protection assortiment helpt ook om onvolkomenheden en kleine krasjes op zowel het frame als de onderdelen van je fiets te verwijderen. Daardoor deze jouw fiets er langer als nieuw uit.

VISKERcycles Haarlem - Mucc-Off Lube

Muc-OFF Bicycle Lube

Wet lube? Dry lube? All weather lube? Flesje of spuitbus? Kies het juiste smeermiddel uit het grote assortiment Muc-Off kettingreinigers.

Muc-OFF Wet Chain Lube stoot water af om te beschermen tegen verontreinigingen in natte en modderige omstandigheden. De Wet Lube vermindert wrijving om zijdezacht schakelen te garanderen en dringt diep door voor langdurige smering

Muc-Off Dry Lube/Wax is een zeer veelzijdige kettingolie voor droog weer die ultramoderne penetrerende eigenschappen heeft om ervoor te zorgen dat het smeermiddel diep in de kern van elke kettingschakel wordt gedreven.

VISKERcycles Haarlem - Mucc-Off Indoor Training

Muc-Off Indoor Training

Het Muc-OFF Indoor Trainingen assortiment bevat alles wat je nodig hebt om tijdens de wintermaanden de indoorkilometers te maken.

Gebruik de Antibacterial Equipment Cleaner om na jouw indoor training sessies alles binnenshuis kiemvrij te maken en de Luxury Chamois Cream om die verdraaide zadelpijn weg te houden! Terwijl Sweat Protect je fiets in topconditie houdt door roest en corrosie te stoppen, hoeveel zweet je er ook tegenaan gooit.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00