Lezyne

Fietsaccessoires van premium kwaliteit, met de best beschikbare materialen. Ontworpen, ontwikkeld, in-huis gemaakt en getest. pure functie en schone esthetiek is de essentie van Lezyne.

VISKERcycles heeft vooral gekozen voor de grote collectie Lezyne fietsverlichting. Voor fietser is er namelijk fietsverlichting om mee te zien en fietsverlichting om gezien te worden.

VISKERcycles Haarlem - Lezyne Alerte Technology

Lezyne Alert Technology

De hoogwaardige Lezyne LED fietsachterlichten met Alert Technology signaleren automatisch aan verkeer en andere rijders wanneer je langzamer gaat rijden. Zodra vertraging wordt gedetecteerd, begint het Alert Technology fietsachterlicht op volle sterkte te branden en geeft een duidelijk flitspatroon om achteropkomende verkeer te waarschuwen. Zodra de fietsrit wordt hervat, keert de verlichting automatisch terug naar de vorige modus.

VISKERcycles Haarlem - Lezyne Smart Connect

Lezyne Smart Connect

Met behulp van de gratis Lezyne LED Ally app kunnen Smart Connect-lampen worden aangepast en opnieuw geprogrammeerd om alleen de gewenste uitgangsmodi te gebruiken. Bovendien kunnen Smart Connect-lampen voor en achter met elkaar worden gesynchroniseerd, zodat bij het schakelen tussen modi op het voorlicht het achterlicht ook van modus verandert. En wanneer aangesloten op Smart Connect-compatibele Lezyne GPS fietscomputer, kunnen Smart Connect-lampen worden bediend via een speciaal scherm op de fietscomputer.

VISKERcycles Haarlem - Lezyne Performance fietsverlichting

Lezyne Performance Lights

Het is niet nodig om te stoppen met fietsen wanneer de zon ondergaat. Fiets door tot in de nacht met de prestatiegerichte reeks LED-fietsverlichting van Lezyne. De LED koplampen en achterlichten maken gebruik van de beste materialen, geavanceerde lenzen en de meest betrouwbare elektronica. Je kunt erop vertrouwen dat je dag en nacht kunt zien en gezien kunt worden. De Performance LED fietsverlichting loopt van 800 tot 1800 lumen.

VISKERcycles Haarlem - Lezyne Sport fietsverlichting

Lezyne Sport Lights

Of je nu een roadie bent die gezien wil worden tijdens een groepsrit in het weekend of een forens die in het donker van zijn werk naar huis fiets, met Lezyne Sport LED-fietsverlichting zit je goed. De uitgebreide collectie veelzijdige fiets-LED-verlichting biedt een breed scala aan uitgangsmodi, waardoor opties voor verschillende rijstijlen mogelijk zijn. De Sport LED fietsverlichting loopt van 15 tot 700 lumen.

VISKERcycles Haarlem - Lezyne helmverlichting

Lezyne Helmet ligths

Krachtige, lichtgewicht fietsverlichting voor op de helm. De Lezyne helmlampen zijn gemaakt van CNC-gefreesd aluminium met ingebouwde koelribben voor optimaal warmtebeheer en duurzaamheid. Met een montage interface in GoPro-stijl en een veelzijdige klittenbandbevestiging met een composietmatrixbasis, zijn de helmlampen een onopvallende LED helmverlichting die de gezichtslijn van de fietser volgt voor superieur om ‘s nachts te kunnen fietsen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00