Allied

“Ontwerpen, op de markt brengen, verkopen.” Normaal gesproken is dit de heilige drie-eenheid van fietsmerken. “Maken” maakt bijna nooit deel uit van de vergelijking. En dit is de reden waarom Allied anders is. De missie van Allied is om de beste carbonfietsen ter wereld te maken, en deze zelf te produceren in de eigen fabriek in Little Rock, Arkansas.

Viskercycles - Haarlem - Allied Alfa

Allied Alfa

Racefiets

De Alfa is een pure racefiets met focus op aerodynamica, licht van gewicht, razendsnel en nauwkeurig. Alles aan de ALFA is in balans. De intuïtieve bediening is reactief, maar niet zenuwachtig; vloeiend, maar niet slordig. Hij reageert op iedere pedaalomwenteling met een pittige efficiëntie.

Zelfs de framelijnen zijn uitgebalanceerd, waardoor een strak, klassiek silhouet behouden blijft dat doet denken aan de fietsen uit de hoogtijdagen van het wielrennen.

Viskercycles - Haarlem - Allied BC40

Allied BC40

Full suspension MTB

De BC40 is gemaakt voor de eindeloze singletracks en fietsen op iedere dag van het jaar, ongeacht of het regent of de zon schijnt. Bestorm de tracks met deze zorgvuldig ontworpen, moderne crosscountrymachine.

De progressieve geometrie van de BC40 zorgt voor nauwkeurige handling en tracking met stabiliteit op snelheid.

Viskercycles - Haarlem - Allied Echo

Allied Echo

Gravelbike

De Echo is de perfecte fiets voor wie op zoek is naar snelle ritten over grind, zand, gravel en asfalt. De Echo is een echte all-road fiets. Met een simpele schakelaar van flip-chips aan de voor- en achterpatten, transformeert de Echo van een volbloed wegracer naar een veelzijdige, wendbare gravelbike.

Viskercycles - Haarlem - Allied Able

Allied Able

Gravelbike

De ABLE is een krachtige offroad-machine die meer naar de lichte en snelle kant van het gravelsegment neigt.. Lichtgewicht en toch sterk, strak en toch wendbaar. De Able hoort rond te scheuren op grove gravel, door de modder en over de singeltracks.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00