Factor

Factor Bikes is een vooraanstaand merk in de wereld van high-performance fietsen, bekend om zijn innovatieve ontwerpen en materialen. Factor Bikes vertegenwoordigt de perfecte synergie tussen technologie en een diepgaande passie voor fietsen. De focus ligt op snelheid, aerodynamica en precisie, en het blijven streven naar verbetering van de rijervaring.

Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door fietsen te creëren die de verwachtingen van zowel professionele atleten als fervente fietsers overtreffen. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon van een uitdagende fietsrit houdt, Factor Bikes biedt innovatieve oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen en de fietservaring te verbeteren.

Viskercycles Haarlem - Factor Ostro VAM

Factor Ostro VAM

Aero Racefiets

De geavanceerde Ostro Vam is een aero racefiets die de grenzen van aerodynamica en prestaties verlegt. Met zijn innovatieve ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen biedt de Ostro Vam maximale snelheid en efficiëntie. Het frame is ontworpen met oog voor detail, met geïntegreerde kabels en een gestroomlijnde vorm om de luchtweerstand tot een minimum te beperken.

De Ostro VAM racefiets is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar snelheid, wendbaarheid en aerodynamica op het hoogste niveau.

Viskercycles Haarlem - Factor O2 VAM

Factor O2 VAM

Klim Racefiets

De O2 VAM is de ultieme high-end aero-klim racefiets die uitblinkt in prestaties en lichtheid. Met een geavanceerd carbon frame biedt deze racefiets een perfecte balans tussen stijfheid en comfort, waardoor hij geschikt is voor zowel klimwerk en natuurlijk snelle afdalingen. De aerodynamische kenmerken dragen bij aan snelheid op vlakke wegen.

De O2 VAM is een topkeuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een compromisloze racefiets voor zowel beklimmingen als vlakke etappes.

Viskercycles Haarlem - Factor O2

Factor O2

Allround Racefiets

De Factor O2 is een indrukwekkende racefiets die uitmunt in prestaties en veelzijdigheid. Met zijn geavanceerde carbon frame biedt de O2 een uitgebalanceerde combinatie van stijfheid en comfort, waardoor deze racefiets geschikt is voor diverse rijomstandigheden.

Met zijn strakke ontwerp en aandacht voor detail is de Factor O2 een topkeuze voor enthousiaste fietsers die op zoek zijn naar een premium rijervaring.

Viskercycles Haarlem - Factor Ostro Gravel

FActor Ostro Gravel

Gravelbike

De Ostro Gravel is gemaakt voor snelheid ongeacht de ondergrond. Met zijn robuuste frame en geavanceerde technologieën biedt de Ostro Gravel optimale prestaties, zowel op onverharde paden als op de weg.

Met zijn brede banden en stabiele geometrie is de Factor Ostro Gravel de ideale metgezel voor avontuurlijke rijders die graag buiten de gebaande paden gaan.

Viskercycles Haarlem - Factor LS

Factor LS

Gravelbike

Bij de Factor LS draait alles om de liefde voor het fietsen. Of dat nu op gladde snelle wegen is of op zand- en grindwegen. De Factor LS gaat al deze uitdagingen aan met de volledige bedoeling om de beste en meest comfortabele gravelbike te zijn.

Bevestig bikepacking frametassen en neem jouw LS mee op lange avontuurlijke fietstochten.

Viskercycles Haarlem - Factor One

Factor One

Aero racefiets

De Factor One draait om aerodynamica. Met zijn unieke Twin Vane EVO-onderbuis vindt de ONE een onconventionele oplossing voor grotere aerodynamische efficiëntie met als extra voordeel dat de framestijfheid maximaal wordt verbeterd.

De One is gebouwd voor topprestaties, met hoogwaardige materialen en technologieën die de windweerstand minimaliseren en de efficiëntie maximaliseren. Voor wielrenners die streven naar records op de weg is de Factor One de ultieme keuze.

Viskercycles Haarlem - Factor Lando XC

Factor Lando XC

MTB Full Suspension

De Lando XC full suspension MTB is ontworpen met een sterke nadruk op wendbaarheid en controle, wat resulteert in een soepele rijervaring en optimale grip op onvoorspelbare ondergronden.

Met de LANDO XC ben je klaar om alle records te breken. Het comfortniveau van deze lichtgewicht, volledig geveerde 29er met een racegerichte geometrie, blijft hoog zelfs na urenlang in het zadel.

Viskercycles Haarlem - Factor Lando HT

Factor Lando HT

MTB Hardtail

Ben je geïnteresseerd in hoge snelheden over ruig terrein en op zoek naar een stijve XC hardtail MTB? De Lando HT is de hardtail mountainbike bij uitstek voor veeleisende XC-rijders die hun snelheid en racetijden willen maximaliseren.

De Lando HT is ontworpen met een sterke focus op wendbaarheid en controle, wat resulteert in een responsieve rijervaring en uitstekende handelbaarheid op technische trails.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00