Rapha

Sinds 2004 maakt Rapha ‘s werelds beste wielerkleding. Al deze jaren hebben de Rapha producten comfort, prestaties en stijl opnieuw gedefinieerd voor fietsers, van absolute beginners tot WorldTour-professionals. Elk van de verschillende Rapha fietskleding collecties is ontworpen voor een specifiek type fietsrit en fietser. Rapha wielerkleding is ontwikkeld door en voor toegewijde fietsers.

VISKERcycles is het unieke sellingpoint van Rapha in de regio Haarlem en Spaarnwoude.

VISKERcycles Haarlem - Rapha MTB fietskleding

Rapha MTB

Rapha MTB Performance Trailwear is beproefd en getest op het zwaarste terrein en in de zwaarste omstandigheden. Rapha MTB Performance Trailwear is de eerste collectie duurzame, repareerbare kleding voor mountainbiken. Gemaakt van duurzame materialen en geïntegreerde reparatiepatches. De MTB kleding is ontworpen om ronde na ronde mee te gaan, rit na rit, jaar na jaar.

Je gescheurde kledingstuk repareren is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een strijkijzer en een strijkplank. In acht eenvoudige stappen help je jouw MTB fietskleding weer op pad.

VISKERcycles Haarlem - Rapha Classic fietskleding

Rapha Classic

Dit is waar het allemaal begon. De Rapha Classic collectie is het originele assortiment van Rapha en loopt nog steeds voorop. Van iconische jerseys van merinowol tot prijswinnende koersbroeken.

Elk kledingstuk in de Classic collectie is gemaakt voor comfort en gemaakt van de beste materialen.

Een verfijnd assortiment voor degenen die weigeren te kiezen tussen prestaties en stijl.

VISKERcycles Haarlem - Rapha Proteam fietskleding

Rapha Pro Team

In een race die het waard is om te winnen, zijn de marges klein. De Rapha Pro Team collectie is gemaakt om het verschil te maken.

De Pro Team wielerkleding zijn ontwikkeld om de ultieme aerodynamica te bereiken met gladde stoffen, dicht bij het lichaam gesneden om gemakkelijk door de lucht te bewegen.

Aero prestaties betekenen echter niet dat je moet inleveren op comfort met de Rapha Pro Team collectie.

VISKERcycles Haarlem - Rapha Core fietskleding

Rapha Core

Alles wat je nodig hebt, en niets wat je niet nodig hebt voor op de fiets. Wie je ook bent, waar je ook rijdt, de Rapha Corec collectie bestaat uit duurzame, betrouwbare fietsbenodigdheden die zijn gebouwd om een nieuwe standaard te zetten op het gebied van prestaties, comfort en waarde.

De Rapha Core collectie is speciaal voor degenen die net beginnen met fietsen of wielrennen. De Rapha Core collectie wielerkleding is verkrijgbaar voor een lagere prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Rapha Core, betrouwbare fietskleding voor rijders met een beperkt budget.

VISKERcycles Haarlem - Rapha Brevet fietskleding

Rapha Brevet

Geïnspireerd door en ontworpen voor de lange afstanden en gevarieerde weersomstandigheden van ultra-endurance fietsers. De Rapha Brevet collectie is geïnspireerd op langeafstands wielrennen.

De Brevet collectie fietskleding is gemaakt voor de hele dag comfort en functionaliteit. Brevet omvat de meest ondersteunende koersbroek en innovatieve zakconfiguraties voor extra opbergruimte.

De kenmerkende Brevet strepen zijn reflecterend voor betere zichtbaarheid bij het rijden bij weinig licht..

VISKERcycles Haarlem - Rapha Explore fietskleding

Rapha Explore

De Rapha Explore collectie fietskleding is beproefd en getest op het zwaarste terrein en omvat technische avontuurlijke kleding voor off-road rijden en meerdaagse tochten.

De Explore collectie maakt gebruik van de nieuwste technische stoffen om bescherming te bieden tegen de elementen en sneldrogende prestaties tijdens meerdaagse offroad avonturen.

Gelaagdheid is essentieel voor een succesvolle offroad rit. Artikelen uit deze collectie zijn ontworpen om netjes in te pakken, klaar voor moeilijke omstandigheden.

VISKERcycles Haarlem - Rapha City fietskleding

Rapha City

De Rapha City fietskleding collectie bestaat uit praktische maar stijlvolle kledingstukken voor in de stad zoals woon-werk verkeer.

Essentiële kenmerken van de City fietskledinglijn zijn onder meer waterafstotende stoffen en reflecterende elementen voor zichtbaarheid, terwijl de verfijnde, gestroomlijnde pasvorm zorgt voor comfort in en uit het zadel.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00