Wahoo

Wahoo, opgericht in 2009 door Chip Hawkins in Atlanta, GA, creëert innovatieve oplossingen om hard bevochten doelen haalbaar te maken. Wahoo is gebouwd op het fundament van eenvoud en de mentaliteit dat “er een betere manier moet zijn”.

De ELEMNT fietsnavigatie en KICKR indoor-trainers zijn al vele jaren de norm vanwege het gebruiksgemak, interface en Wahoo ecosysteem.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo ELEMENT BOLT

Wahoo Elemnt Bolt

Elk detail van de slanke, slimme en krachtig eenvoudige ELEMNT BOLT is ontworpen om je te helpen voorop te lopen en daar te blijven. BOLT’s racewaardige aerodynamica, intuïtieve kaarten en gerichte trainingsfuncties bieden je een fietscomputer die de prestaties optimaliseert.

Met krachtige slimme navigatiefuncties die miljoenen kilometers aan vooraf geladen kaarten gebruiken, biedt ELEMNT BOLT het vertrouwen om onbekende wegen te verkennen.

Het display van de ELEMNT BOLT combineert kleurrijke highlights met PerfectView Zoom™, een omgevingslichtsensor en programmeerbare LED’s die in een oogopslag te zien zijn, zodat je kunt concentreren op jouw ritgegevens wanneer dat het belangrijkst is.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo ELEMNT ROAM

Wahoo Elemnt Roam

ELEMNT ROAM is ontworpen voor diegenen die elke rit als een nieuw avontuur beschouwen. Het combineert de eenvoudige Companion App-configuratie waar ELEMNT-fietscomputers bekend om staan met krachtige slimme navigatiefuncties aan boord, een kristalhelder 2,7-inch kleurenscherm, een batterij die lang meegaat en een geïntegreerd montageontwerp. Nu is het gemakkelijker dan ooit om op koers te blijven langer en verder verkennen.

Een mooi kleurendisplay, omgevingslichtsensor, Perfect View Zoom en programmeerbare LED-indicatoren zorgen voor de rit die je wilt in alle lichtomstandigheden, terwijl de batterijduur wordt behouden voor lange ritten.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR

Wahoo Kickr

De KICKR Smart Trainer is een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainer. Ontworpen met de sterkste fietsers in gedachten, is de KICKR gemaakt om je meest intense trainingssessies te doorstaan ​​en te weerstaan, watt voor watt, seizoen na seizoen.

Met automatische kalibratie meet de KICKR een uitzonderlijk nauwkeurig vermogen. Je kunt nu elke trainingssessie maximaliseren.

KICKR is compatibel met KICKR traineraccessoires, waaronder de KICKR CLIMB Grade Simulator en KICKR HEADWIND Smart Fan, zodat je de ideale opstelling voor je trainingsbehoeften kunt bouwen.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR CORE

Wahoo Kickr Core

KICKR CORE levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor-trainingservaring door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie, geavanceerde algoritmen en geïntegreerde cadansmeting.

KICKR CORE ondersteunt tot drie Bluetooth-verbindingen tegelijk voor een probleemloze trainingservaring. KICKR CORE is compatibel met KICKR traineraccessoires, waaronder de KICKR CLIMB Grade Simulator en KICKR HEADWIND Smart Fan, zodat je de ideale opstelling voor je trainingsbehoeften kunt bouwen.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR SNAP

Wahoo Kickr Snap

De KICKR SNAP is de ultieme Wheel-On Smart Trainer. De handige, gebruiksvriendelijke KICKR SNAP is de perfecte metgezel voor de meer beginnende fietser. Met de legendarische KICKR vliegwieltechnologie levert de KICKR SNAP indoortrainer dezelfde weerstand en hetzelfde realistische rijgevoel als buiten fietsen.

KICKR SNAP Bike Trainer gebruikt uw smartphone, tablet, computer of GPS-apparaat om de weerstand te regelen en een betrouwbare vermogensmeting te bieden, zodat u uw intensiteit kunt controleren en aanpassen.

KICKR SNAP is compatibel met KICKR-traineraccessoires, waaronder de KICKR CLIMB Grade Simulator en KICKR HEADWIND Smart Fan, zodat je de ideale opstelling voor je trainingsbehoeften kunt bouwen.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR ROLLR

Wahoo Kickr ROLLR

De KICKR ROLLR slimme fietsroller is de gemakkelijkste manier om over te stappen van fietsen in de buitenlucht naar indoortraining door het KICKR rijgevoel te combineren met de soepele en natuurlijke rolbeweging.

KICKR ROLLR maakt het installeren van jouw fiets eenvoudig. Of je nu een huishouden bent met meerdere rijders of een rijder met meerdere fietsen, pas de wielbasis eenvoudig aan de fiets aan, zet het voorwiel vast en je bent klaar om te rollen.

De veiligheids band grijper van KICKR ROLLR heeft gemakkelijk verstelbare klemmen die de meeste 700c wegbanden stevig vasthouden. De fietsroller bandgrijper houdt je fiets rechtop en stabiel bij het op- en afstappen en voegt stabiliteit toe bij intervallen met een hoog wattage.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR CLIMB

Wahoo Kickr Climb

De wereld is niet plat, jouw fietsrit dus ook niet. Verhoog je rijgevoel met de KICKR CLIMB Indoor Grade Simulator. Ontworpen om stijgingen tot 20% en dalingen van -10% te simuleren, combineert KICKR CLIMB fysieke hellingsveranderingen met weerstandsveranderingen van de KICKR Smart Trainers, om je indoorritten zo meeslepend en boeiend mogelijk te maken.

De KICKR CLIMB past je fietspositie fysiek aan om echte wegen en bergbeklimmen na te bootsen. Dit stelt je in staat om op natuurlijke wijze van positie op de fiets te veranderen, klimspieren aan te spreken en de traptechniek binnenshuis te verbeteren, om buiten een efficiëntere en krachtigere klimmer te worden.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR HEADWIND

Wahoo Kickr Headwind

Regel je klimaat, op jouw manier, met de eerste slimme ventilator gebouwd voor fietsers, door fietsers. KICKR HEADWIND koppelt rechtstreeks aan je slimme trainer, hartslagmeter of snelheidssensor om de trainingsintensiteit te meten en automatisch aan te passen. De vortexventilator met variabele snelheid, met gericht luchtstroompatroon, levert de snelheidskoeling die nodig is om comfortabel te blijven tijdens je zwaarste trainingen.

Het gerichte luchtstroompatroon van KICKR HEADWIND is ontworpen om de luchtstroom van de ventilator naar je lichaam te tunnelen, waar je het het meest nodig hebt, en zorgt voor een superieur buitengevoel – binnenshuis.

VISKERcycles Haarlem - Wahoo KICKR AXIS

Wahoo Kickr Axis

KICKR AXIS geeft je KICKR smarttrainer subtiele zij-aan-zij bewegingen die het toch al legendarische rijgevoel van KICKR nog versterken. Door een natuurlijker gevoel te geven bij indoortraining, bootst KICKR AXIS beter het gevoel na dat wordt ervaren bij het buiten rijden.

Door je natuurlijker te laten bewegen met de krachten die worden uitgeoefend tijdens lange zware trainingssessies, vermindert KICKR AXIS je vermoeidheid, zodat je harder en langer kunt gaan.

Of je nu in het zadel blijft of op de pedalen staat, de geïntegreerde actievoeten van KICKR AXIS kunnen onafhankelijk worden afgesteld voor een aanpasbare trainingservaring. Met drie stijfheidsniveaus om uit te kiezen, geeft AXIS elke fietser de mogelijkheid om zijn unieke rijstijl aan te passen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00