Retül Bike Fit Haarlem

Heb je je ooit afgevraagd welke maat fiets voor jou het beste is of waar te beginnen wanneer je een nieuw soort fiets zoekt?  Een bikefit is allang niet meer iets wat alleen de pro’s doen en biedt vaak de juiste oplossing voor iedere fietser. En of je nou een topmodel fiets of een instapfiets koopt: wij zorgen dat alle energie ook daadwerkelijk op het asfalt terecht komt en dat je altijd lekker op je fiets zit.

Je begint met het maken van je Retül Paspoort-rijderprofiel. Hierin worden al je gegevens en resultaten ondergebracht. Vervolgens worden er een reeks vragen gesteld waarmee Match jouw favoriete rijervaring correct kan identificeren. Hierna laat je Match zijn magisch vastgelegde voetmaat, arch-hoogte en verschillende lichaamslengtes bewerken, met een nauwkeurigheid van minder dan een millimeter. Dit is snel, gemakkelijk en izichtelijk. Je meetresultaten worden bewaard voor de toekomst. De Bike Fit vindt plaats bij VISKERcycles Haarlem.

VISKERcycles Haarlem - Bike Fit

Complete Bike Fit

€200

Na een uitgebreide beoordeling van je lichaam, worden de contactpunten van de fiets zo aangepast dat deze perfect bij je lichaam passen. Dit door middel van de meest technische geavanceerde bike fit technologieën ondersteund met Specialized Body Geometry producten.

De Complete Bike Fit duurt ongeveer 2,5 uur.

VISKERcycles Haarlem - Bike Fit

Annual Bike Fit

€100

Na een jaar fietsen kan er veel veranderen wat van invloed kan hebben op je fietspositie. je fiets wordt op deze manier aangepast naar jouw lichaam, door middel van een vernieuwde Retül bike fit.

De Annual Bike Fit duurt ongeveer 1,5 uur.

VISKERcycles Haarlem - Bike Fit

Bike Fit Set-up

€50

We zorgen ervoor dat jouw zadelhoogte comfortabel is, zodat je gemakkelijk bij je remmen en shifters kan. En waar gewenst kunnen stuurpen en/of zadel aangepast worden, in overleg.

De Bike Fit Set-up duurt ongeveer 45 minuten.

VISKERcycles Haarlem - Bike Fit

Bike Fit Sizing

Gratis

Een 1 op 1 sessie resulteert in een maatadvies, passend bij jouw rijsstijl, lichaamshouding en doelen. Dit is inclusief de aankoop van een nieuwe fiets.


VISKERcycles Haarlem - Bike Fit
VISKERcycles Haarlem - Bike Fit
VISKERcycles Haarlem - Bike Fit
VISKERcycles Haarlem - Bike Fit
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00