GripGrab

GripGrab is een familiebedrijf, opgericht in 2000. De kernfilosofie van GripGrab is gebaseerd op de ervaring als wielrenner: producten maken die beschermen tegen alle omstandigheden. GripGrab omarmt alles wat fietsen te bieden heeft: dagelijks woon-werkverkeer, koffieweekenden met vrienden, hardcore racen, bikepacking, stadsverkenning en fietsvakanties.

VISKERcycles heeft een ruime collectie van deze GripGrab producten en kunnen zelfs ter plekke op waterdichtheid getest worden.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab Hivis

GripGrab Hi-Vis

De GripGrab Hi-Vis collectie bestaat uit de kenmerkende felgele Hi-Vis fietskleding accessoires, speciaal ontwikkelt voor een betere zichtbaarheid. De Hi-Vis collectie bevat onder andere korte handschoenen, lange handschoenen en overschoenen. Grotendeels winddicht en waterdicht.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab Aero

GripGraB Aero

Als elke seconde telt, dan zou je fietsoutfit niet tegen je moeten werken. De GripGrab Aero fietsbenodigdheden zorgen ervoor dat elke watt je vooruit helpt. De Aero collectie gestaat uit de Aero Gloves en Aero Shoe covers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab fietshandschoenen

GripGraB Fietshandschoenen

Comfortabele handen zijn essentieel voor lange, plezierige fietstochten. Meer dan 20 jaar productontwikkeling, geavanceerde technologie, ontwerp en testen door de interne R&D-experts van GripGrab. Dit zijn fietshandschoenen voor alle omstandigheden: comfortabel, waterdicht, winddicht, thermisch, lichtgewicht – voor elke fietser wat wils.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab armstukken beenstukkn

GripgraB arm & beenstukken

Armstukken en beenwarmers zouden bovenaan de lijst met essentiële benodigdheden moeten staan en zouden in de lade van elke wielrenner moeten liggen. GripGrab armstukken en beenstukken zijn voor die koude ochtenden in de lente, herfst en zelfs de frissere zomerdagen voordat ze in een achterzak worden opgeborgen als de temperatuur stijgt.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab fietssokken

Gripgrab wielersokken

GripGrab ontwikkelt, test en draagt al meer dan 20 jaar fietssokken. In die tijd heeft het interne R&D-team de technologie steeds verder geduwd en sokken van superieure kwaliteit en functionaliteit geproduceerd. Dit zijn fietssokken voor alle weersomstandigheden en alle omstandigheden.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab fietsonderkleding

Gripgrab onderkleding

Beginnend met een goede basislaag, kan een winterfietsoutfit worden aangevuld om ervoor te zorgen dat de kou tijdens die lange winterritten buiten blijft. Wanneer de zomer terugkeert, zullen lichtgewicht basislagen helpen bij temperatuurregulatie en zweetbeheersing. GripGrab heeft de beste onderkleding en base layers voor alle seizoenen.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab fietsoverschoenen

GripGrab Fietsoverschoenen

Houd regen en vuil van uw fietsschoenen en voeten wanneer je onder wisselende omstandigheden fietst. Een goed paar GripGrab fietsoverschoenen is een onmisbare aanvulling op elke fietsoutfit in de herfst, winter en lente als regen, sneeuw en kou mogelijk is. Terwijl ze je in de zomer helpen om aerodynamisch te worden voor racen en tijdritten.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab fietsmutsen

GripgraB Mutsen

Regen of zon, warm of koud – fietsmutsen en caps zijn het hele jaar door en onder alle omstandigheden onmisbaar. De juiste fiets hoofddeksel kan het verschil zijn tussen een plezierige fietstocht en het verbannen van je fiets naar de schuur. Kies de juiste GripGrab fietsmuts of pet en stap op de fiets.

VISKERcycles Haarlem - GripGrab nekwarmers

GripGraB Nekwarmers

Essentieel in de winter en heilzaam op koudere ochtenden in het voor- en najaar. Fietsnekwarmers zouden een aanvulling moeten zijn op elke fietsoutfit. Het GripGrab assortiment omvat een verscheidenheid aan materialen en thermische classificaties. Allemaal ontwikkeld door onze interne experts. Er is dus een nekwarmer voor elke fietser.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00