SCOTT

SCOTT Sports werd opgericht in 1958 door Ed Scott, een Amerikaanse ingenieur. De echte doorbraak kwam in 1970, toen Ed Scott de eerste aluminium ski-poles op de markt bracht, die lichter en duurzamer waren dan de traditionele stokken. In 1989 introduceerde SCOTT een van de belangrijkste productinnovaties in de geschiedenis van het fietsen: het aerodynamische stuur. Dit stuur, gevormd door Charley French, werd gebruikt door Greg Lemond tijdens zijn overwinning in de Tour de France in 1989.

SCOTT staat bekend om de vele innovaties, zoals de productie van Unishock MTB vering in 1991, het eerste volledige carbon MTB frame in 1995 en het ontwikkelen van de lichtste racefietsen zoals de SCOTT Addict in 2007 en SCOTT Foil lichte aero racefiets.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Addict RC

Scott Addict RC

Klim Racefiets

Licht, snel en gemaakt om de top van iedere klim te bestormen. De Addict RC vertegenwoordigt de waarde van lichtgewicht als geen andere racefiets. Volledig geïntegreerde kabels en raceklare specificaties zorgen ervoor dat de Addict RC het gereedschap is om naar een finish op een bergtop te sprinten, je lokale criterium te winnen of een KOM te behalen.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Foil RC

Scott Foil RC

Aero racefiets

Aero, lichtgewicht en comfortabel, de Foil RC is het alledrie. Kan een te fiets te aerodynamisch zijn? Natuurlijk niet, de Foil RC is ontworpen om te voldoen aan alle eisen van WorldTour renners en alle fietsers die graag de snelste racefiets willen hebben.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Addict

Scott Addict

Endurance racefiets

Hou je van lange dagen in het zadel? Dan is de Addict de perfecte fiets voor jou. De Addict is vanaf de basis ontworpen met die langere fietsdagen in gedachten. Comfortabel, efficiënt en dynamisch en een geometrie die minder gericht is op racen en meer op uithoudingsvermogen. De Addicts verlangt ernaar om kilometers te verslinden!

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Addict

Scott Contessa Addict

Dames racefiets

De Contessa Addict is de ultieme dames endurance racefiets. De Contessa Addict dames racefiets is ontworpen om beter te beantwoorden aan de specifieke behoeften van vrouwelijke rijders en wordt geleverd met een frame met uithoudingsgeometrie voor nog meer flexibiliteit, passend bij de behoeften van dagelijkse rijders en voor nog betere controle.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Addict Gravel

Scott Addict Gravel

Gravelbike

De Addict Gravel brengt je waar je ook naartoe wilt en ongeacht de ondergrond waarover je fietst. De Addict Gravel houdt van ruige wegen, bosgrond en grind. Progressiever, meer controle en meer bevestigingen. De avontuurlijke Addict Gravel is jouw ticket om eropuit te gaan.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Addict Gravel

Scott Contessa Addict Gravel

Dames Gravelbike

De Contessa Addict Gravel is de ultieme grind en avonturen damesfiets. De Contessa Addict Gravel is licht, gemaakt voor ruw terrein, ontworpen voor comfortabele dikke banden en heeft voldoende bevestigingspunten voor al jouw bikepacking assecoires.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Spark RC

Scott Spark RC

Full suspension XC MTB

De Spark RC is de meest winnende full suspension XC MTB tot nu toe. De Spark RC familie is ontworpen voor racers, door racers, en is hier om te domineren. Door de geometrie te perfectioneren en de input van ‘s werelds beste MTB atleten toe te passen, is de Spark RC de beste crosscountry racer, zowel bergop als bergafwaarts.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Spark RC

Scott Contessa Spark RC

Dames Full suspension XC MTB

De Contessa Spark RC is de zus van de Spark RC. Met dezelfde perfecte mix van eersteklas carbon techieken en nooit eerder vertoonde niveaus van integratie. Maar dan speciaal voor dames MTB’ers.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Scale RC

Scott Scale RC

Hardtail XC MTB

Wereldbekerambities vereisen een mountainbike van wereldbekerkwaliteit. Lichtgewicht, stijf en snel, dat is wat je kunt verwachten van de Scale MTB familie. Het compromisloos frameontwerp, zorgt ervoor dat de Scale bij elke pedaalslag op beslissende wijze versneld.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Scale

Scott Contessa Scale

Dames Hardtail XC MTB

Met een grote keuze aan specificaties en prijsniveaus is de Contessa Scale dé crosscountry hardtail MTB voor dames. Een op racen geïnspireerde geometrie, gekoppeld aan een eenvoudig en scherp ontwerp, geeft de Scale lijn zijn onderscheidende karakter en agressieve uitstraling.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Spark

Scott Spark

Full Suspension Trail MTB

Wat komt er in je op als je denkt aan de perfecte trail mountainbike? Uiteraard de Spark, hij is snel, licht en uiterst capabel op alle soorten terrein en ziet er gewoon verdomd goed uit. De Spark trail MTB is ontworpen om je bergen op en af te brengen en lange afstanden af te leggen.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Spark

Scott Contessa Spark

Dames Full Suspension Trail MTB

Wanneer de Spark de perfecte trail mountainbike is, dan is de Contessa Spark de perfecte trail mountainbike speciaal voor dames. Of je nu een fiets nodig hebt voor lichte paden, onverharde oppervlakken, ruw terrein of lange ritten. Met de Contessa Spark ben je verzekerd van duurzaamheid en prestaties.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Genius

Scott Genius

Full Suspension Trail MTB

De Genius mountainbikes zijn ontworpen voor maar één ding: beheersing van de bergen. Klimmen, dalen en alles daartussenin, de Genius is altijd het juiste hulpmiddel. Slimme vering, slimmere functies en het slimste ontwerp leiden tot een ongelooflijke trailbike waar je gewoon geen genoeg van kunt krijgen.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Genius

Scott Contessa Genius

Dames Full Suspension Trail MTB

Gemaakt om snel de berg op te gaan, en nog sneller de berg af. De Genius is de perfecte fiets voor dames MTB’ers die een onverzadigbare honger hebben naar pittige trails en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Ransom

Scott RAnsom

Full Suspension Enduro MTB

Bij enduro mountainbikes draait het allemaal om lange dagen op de de fiets en epische singletracks. Speciaal hiervoor is de Ransom ontworpen, licht van gewicht, veelzijdig, comfortabel en gebouwd voor snelheid.

Viskercycles - Haarlem - SCOTT Contessa Ransom

Scott Contessa RAnsom

Dames Full Suspension Enduro MTB

Lange dagen in het zadel, beklimmengen, afdalingen en de hele dag door uitmuntende mountainbike prestaties. Dat is de Contessa Ransom, de ultieme full suspension enduro MTB speciaal voor dames.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00