De nieuwe Diverge

Hierbij de allernieuwste fiets van Specialized: Diverge. Het is meer dan de meest efficiënte fiets die Specialized ooit bouwden, het is de ideale fiets voor elke ontsnapping. Of je nu uit het peloton wil ontsnappen om de zege te behalen, van de dagelijkse sleur wil ontsnappen of een alternatief zoekt voor de wegen en paden waar je altijd al op fietste: de nieuwe Diverge staat paraat.

Fietsers zoeken steeds vaker de limiet op, wat ons er toe aanzette om all the way te gaan voor de ontwikkeling van de nieuwe Diverge. Om een fiets te ontwerpen die veel meer kan dan wat een moderne gravelrijder van zijn bike verwacht. De Diverge is altijd op zoek naar meer: meer snelheid, meer kilometers, meer uitdagingen. Van soepel rollende gravel fietspaden tot uitdagende singletracks, de Diverge zit boordevol eigenschappen die er voor zorgen dat je met vertrouwen, controle en snelheid elk terrein kunt aanvallen.

  • Een compleet herwerkte geometrie met een langere reach en vlakkere balhoofdbuis geeft de Diverge meer stabiliteit als je met hoge snelheid over technisch uitdagend terrein rijdt. De vorksprong en naloop zijn zodanig gekozen dat de fiets toch snel en precies stuurt.
  • De hydraulische Future Shock 2.0 unit in de balhoofdbuis biedt 20 mm gedempte veerweg zodat je handen, armen en schouders gevrijwaard blijven van klappen.
  • Wil je een fiets overal kunnen inzetten, dan moet je met de breedte van de banden kunnen spelen. De Diverge heeft ruimte voor 47 mm banden op 700c wielen en 2.1’ rubber om 650b wielen.
  • Het SWAT opbergvak in de onderbuis geeft de fietser de mogelijkheid om de inhoud van zijn achterzakken en zadeltas laag in het frame op te bergen. Dat is goed voor het comfort van de fietser en beïnvloedt het rijgedrag van de fiets niet. Met de SWAT etuis berg je alles droog en goed georganiseerd op.
  • Met een gewicht van minder dan 1.000 gram is het Diverge frame lichter dan de meeste gestripte gravel raceframes die amper ruimte bieden voor brede banden. En tegelijk is de Diverge efficiënter dan eender welke andere gravelbike.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00