VISKERcycles nu Rapha dealer!

Samen met de opening van het Van Deventer cycles café in de VISKERcycles store, lanceert VISKERcycles vandaag de samenwerking met het fietskledingmerk Rapha. Vanaf 11.30 uur verkoopt VISKERcycles als enige winkel in Haarlem de kleding van Rapha voor zowel mannen als vrouwen. Rapha kleding is verder te koop in het Rapha clubhouse in Amsterdam.

Maarten Visker, eigenaar van VISKERcycles, is erg enthousiast over de samenwerking met Rapha. ‘We zijn erg trots op het feit dat we de eerste dealer van Rapha zijn. Bij VISKERcycles vinden we kwaliteit, comfort, performance en kameraadschap erg belangrijk. Deze pijlers sluiten goed aan bij Rapha voor staat.’

De start van de samenwerking wordt gevierd met de opening van het Van Deventer cycles café, waar iedere fietser welkom is om van een lekkere kop koffie met een stuk taart te genieten. Vanuit het café wordt er wekelijks op zondagochtend een rit gereden met enthousiaste fietsers die het leuk vinden samen een tocht te maken. Het Van Deventer cycles café is opgericht om een inspirerende ontmoetingsplaats te creëren voor alle sportieve fietsers.

Rapha in een notendop Rapha staat voor aandacht voor details en eersteklas design gecombineerd met grensverleggende stoffen. Het merk biedt een prestatiegerichte pasvorm en functionaliteit voor elke rit en is niet voor niets een meester op het gebied van innovatie in technische fietskleding.

Over VISKERcycles VISKERcycles is ontstaan uit een grote passie voor fietsen. Als Specialized concept store biedt VISKERcycles de beste fietsen uit het hogere segment met alle accessoires, verzorgingsproducten en kleding die het fietsen aangenaam maken. De winkel biedt service en kwaliteit waarbij plezier voorop staat. We bieden en creëren dit niet alleen met Specialized riders, maar met iedereen een passie heeft voor fietsen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00