VISKERcycles Fort X 2021 was grandioos!

Op zondag 24 oktober 2021 organiseerde Viskercycles het unieke en spectaculaire Fort X event op het Forteiland in de haven van IJmuiden.

De weergoden waren zeer gunstig gezind om de deelnemers een heerlijk fietsdagje te bezorgen en de bezitters van beachbikes, gravelfietsen en crossers kwamen tijdens de drie wedstrijden daardoor goed aan hun trekken.

Op, rond en zelfs in het Fort (onderdeel van de Stelling van Amsterdam) loopt een prachtig en spectaculair in- en outdoor parcours speciaal ontworpen voor 3 gravel-crossraces. De 130 deelnemers aan het Fort X konden kiezen aan welk onderdeel ze mee willen doen. De 3 uurs estafette had met 100 deelnemers de meeste belangstelling. Voor de kinderen was er een speelse clinic met jumpen op Hoppers en crossen door de gangen van het Fort.

DE AFTERMOVIE

Naast het bekijken van de wedtrijden was er voor de deelnemers en bezoekers ook genoeg vertier. Vlakbij de start, finish en wisselzone was bovenin de Koepelzaal van het Fort; het centrale punt van het festival. Naast de stands van Viskercycles en Kaptein werd er natuurlijk ook voor de innerlijke mens goed gezorgd. Zo stonden er de kraampjes van catering Sab’s Deli, Il Magiastrale cyclingcoffee, de pannenkoeken van Crepes des Coureur en de drankjes van De Waterdrager met het lekkere fietsbiertje van Koerspret.

GO PRO OPNAME VAN HET PARCOURS FORT X 2021

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00