Specialized: Stumpjumper modellen

STUMPJUMPER

De ultieme trail bike: licht, capabel en ronduit prachtig. De Stumpjumper! Zoals in de hele Stumpjumper lijn, maakt ook deze Stumpjumper gebruik van de enkelzijdig opgehangen demper die in combinatie met de drie scharnierpunten in de achterbrug voor een optimale stijfheid en een perfect uitgebalanceerde vering zorgt. Het lichte maar sterke carbon-frame met een veerweg van 150 mm voor en 140 mm achter geeft een moeiteloze controle en ultiem rijgenot. De geïntegreerde SWAT-box houdt alle reservematerialen uit het zicht maar bij de hand. Hiermee is de Stumpjumper de meest all-round fiets zowel tijdens het klimmen als tijdens het dalen.

Modellen Stumpjumper

S-Works Stumpjumper SRAM AXS 29 € 10.699,-

S-Works Stumpjumper 29 € 9.499,-

Stumpjumper Expert Carbon 29 € 5.899,-

Stumpjumper Comp Carbon 29 € 4.299,-

DE STUMPJUMPER SHORT TRAVEL (ST)

Deze mountainbike verslindt hobbels met zijn vering en zorgt voor gemakkelijke controle. Hiermee is het de ideale fiets voor extremere cross-country parcoursen en enduro paden. Het stevige aluminium frame met de enkelzijdige ophanging van de demper zorgt in combinatie met de drie scharnierpunten in de achterbrug voor een optimale stijfheid en een perfect uitgebalanceerde vering. Hierdoor is er meer controle in de afdaling, wat leidt tot maximale prestaties.

Modellen Stumpjumper ST

Stumpjumper ST Alloy 29 € 2.199,-

Stumpjumper ST Comp Alloy 29 € 3.099,-

STUMPJUMPER EVO

De Stumpjumper EVO is een fiets met een unieke rijervaring. Door de langere veerweg (150 mm voor en 140 mm achter) en de langere bovenbuis komt het voorwiel van de Stumpjumper EVO nog verder naar voren te staan dan bij andere Stumpjumper modellen. De EVO modellen hebben hierdoor een zwaardere besturing en een uitzonderlijke front-end tractie waardoor afdalingen nog gemakkelijker genomen kunnen worden. Hierdoor is de Stumpjumper EVO zeer geschikt voor de ruigere trajecten van bike parks en down-hill parcoursen.

Uiteraard heeft ook de Stumpjumper EVO een enkelzijdig opgehangen demper die in combinatie met de drie scharnierpunten in de achterbrug voor een optimale stijfheid en een perfect uitgebalanceerde vering zorgt. De Stumpjumper EVO wordt zowel met een carbonframe als met een aluminium frame geleverd. De carbon variant is uitgerust met een geïntegreerde SWAT-box welke alle reservematerialen uit het zicht maar bij de hand houdt.

Modellen Stumpjumper EVO

Stumpjumper EVO Comp Carbon 29 € 4.799,-

Stumpjumper EVO Comp Alloy 29 € 3.599,-

Stumpjumper EVO Comp Alloy 27,5 € 3.599,-

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00