S-Works clubdag bij VISKERcycles

De eerste S-works clubdag is een feit! Zondag 23 augustus hebben we ons eerste S-works event georganiseerd. Alle klanten die bij ons een S-works hebben gekocht, kregen een uitnodiging. We begonnen s’ochtends om elf uur met verzamelen bij de winkel en de dag goed te starten met een heerlijke koffie in het Van Deventer cycles cafe.

Na een lekker bakje koffie zijn we gaan rijden. De groep werd in twee groepen verdeeld: groep Bart en groep Yoel en Maarten. De groep van Bart zette koers richting Noordwijk om daar de Pasen met mountainbikes onveilig te maken. Yoel en Maarten gingen met hun groep een rondje van 60 km op de weg doen.

Voor de mountainbikers was de rit van korte duur, want Bart zijn derailleur brak helaas af. Dit mocht de pret niet drukken, want zo werd de nieuwe epic S-Works ook in het veld getest. Zo hadden de mountainbikers gelukkig wel nog veel plezier op het terrein.

Yoel, Maarten en hun groep wielrenners hebben een mooie rondje gereden ondanks ze wind en regen trotseerden. Er werd niet gekeken naar snelheid en reden met z’n alle voor de gezelligheid. Ze hebben jammer genoeg wel een lekke band gehad tijdens de rit, maar door elkaar een beetje te helpen waren ze weer snel op weg. Niet iedereen kon niet zijn competitiedrang inhouden dus op het Kopje van Bloemendaal gingen de snelle S Works fietsen toch kijken wie het snelste berg op is.

Na de rit heeft iedereen, onder het genot van een heerlijke lunch verzorgd door Willemijn’s Keuken, als fiets verhalen met elkaar gedeeld. Vooraf kregen de fietsers een heerlijk soepje, waarna er van een overheerlijke pasta werd genoten, gevolgd door een lekkere brownie van oma’s recept als dessert. Kortom een super lekkere en goed voorbereide luch! 

Na de lunch hadden we een vertegenwoordiger van Specialized die langs kwam met zijn nieuwe Tarmac SL7. Die kwam ons vertellen wat nu de grote veranderingen zijn van de Specialized Epic en de gloednieuwe Tarmac SL7. Ook was er ruimte voor de fietsers om in gesprek te gaan met de Specialized vertegenwoordiger, om zo vragen beantwoord te krijgen.

Kortom het was een superleuke dag. Niet alleen door het fietsen, maar ook omdat je zo je hobby kan delen met andere S-works rijders. Heb jij een S-Works bij ons gekocht en was je er afgelopen weekend helaas niet bij? Niet getreurd, er komen meer van dit soort events aan. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00