De E-Bike

We merken dat er steeds meer mensen met de fiets pakken om zichzelf naar hun werk te transporteren. Hartstikke goed! En zeker met de maatregelen die er nu getroffen worden in het openbaar vervoer en het mooie weer, snappen we heel goed dat mensen liever de fiets pakken. Om die reden, gaan wij e-bikes leasen en verkopen!

Of je nu met de familie op stap gaat voor een relaxt ritje, een brood gaat halen bij de plaatselijke bakker of gewoon aan het werk gaat, de Turbo Como 4.0 700C met Low-Entry-design brengt je overal heen, vol comfort en stijl. De fiets is afgelopen maand dan ook uitgeroepen tot de fiets van het jaar.

Specialized heeft de aangepaste 500 Wh-batterij volledig geïntegreerd met het frame. De batterij is afneembaar voor eenvoudig opladen en te vergrendelen voor extra veiligheid. Het communiceert met het display en heeft de mogelijkheid om de algehele efficiëntie en het bereik te maximaliseren. Voor schattingen van het bereik op basis van verschillende variabelen raadpleegt u onze Turbo Range Calculator.

Wanneer je interesse hebt in het leasen of kopen van een e-bike, kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op via 023 536 6468 of info@viskercycles.com.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00