Specialized

Specialized Bicycle Components is een Amerikaanse fietsenmerk met als thuisbasis Morgan Hill Californië. Specialized werd in 1974 opgericht door Mike Sinyard en maakte oorspronkelijk de Allez en de Sequoia toerfiets. In 1981 bracht Specialzed als eerste een mountainbike voor het grote publiek op de markt: de Stumpjumper.

Specialzed komt regelmatig met innovaties en is speelt daardoor een toonaangevende rol op de fietsenmarkt. Het is dan ook niet vreemd dat Specialized is al jaren hofleverancier is van diverse Worldtour ploegen.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Tarmac SL7

Specialized TARMAC SL7

Racefiets

De keuze tussen aerodynamica en gewicht of tussen rijkwaliteit en snelheid is verleden tijd. Maak kennis met de Tarmac SL7: de lichtste racefiets die de UCI toestaat (6.8 kilo), maar die tegelijkertijd de snelste afdaler is.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Aethos

Specialized Aethos

Racefiets

Omdat we van racefietsen houden en we niet altijd tot het uiterste willen gaan. Daarom hebben we de Aethos ontworpen. Natuurlijk biedt hij ook nog steeds de beste prestaties, want het frame is met 585 gram (maat 56) het lichtste dat we ooit gemaakt hebben.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Roubaix

Specialized Roubaix

Racefiets

De Roubaix levert compliance zonder compromis door Future Shock 2.0 die je meer controle en demping opties geeft. De aerodynamica is gelijk aan de Tarmac. Natuurlijk is de Roubaix comfortabel. Maar noem de Roubaix geen comfortfiets, want de Roubaix levert topprestaties.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Allez

Specialized Allez

Racefiets

We hoeven het niet te ontkennen, we zijn nog steeds fan van aluminium racefietsen. De Allez Sprint en de Allez Elite zijn hier prachtige voorbeelden van. Klimmen, bochten nemen, sprinten – de Allez Sprint doet het beter en sneller dan elke andere aluminium racefiets. Begin je net met fietsen? Dan is dit de Allez Elite het perfecte startpunt.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Crux

Specialized CRUX

Gravelbike

De Crux is de lichtste gravelbike ter wereld, met uitzonderlijke mogelijkheden zoals enorme bandenspeling en prestatiegerichte gravelgeometrie. Een ultieme gravelbike die jou helpt met het leveren van de beste prestaties in het gravelen.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Diverge

Specialized DIVERGE

Gravelbike

Ontsnap op gravelwegen, ver van de drukte. Of start in je favoriete gravelrace. Geen enkele fiets doet het beter dan de Diverge. Maak kennis met Future Shock. Dit systeem zorgt voor een soepele en zelfverzekerde rit over elke terrein, terwijl het frame stijf en wendbaar blijft voor een efficiënte krachtoverbrenging en een nauwkeurig rijgedrag.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Epic

Specialized EPIC

MTB Full Suspension

Think Fastest! Je kijkt naar de snelste XC-fiets ter wereld. De full suspension XC Epic levert een ongeëvenaarde combinatie van trapefficiëntie, laag gewicht en controle. De braintechnologie in de Epic-vork en -demper kent het verschil tussen trapkracht en stootkracht. Het houdt de vering efficiënt vast op glad terrein en schakelt automatisch over op actief zodra het terrein ruw wordt, waardoor de controle en de snelheid toenemen.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Epic Hardtail

Specialized EPIC Hardtail

MTB Hardtail

De combinatie van comfort en mogelijkheden van de Epic Hardtail doet je verlangen naar jouw volgende fietsrit. Elke centimeter van het Epic Hardtail frame is geoptimaliseerd om het lichtste productie hardtail MTB frame ter wereld te produceren. De Epic Hardtail is even capabel als comfortabel met een agressieve singletrack geïnspireerde geometrie.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Chisel

Specialized Chisel

MTB Hardtail

De Chisel is de perfecte fiets om je reis naar XC-parcoursen en wedstrijden te beginnen. De Chisel beschikt over alle moderne kenmerken die je van een XC-fiets verwacht. Zoals Progressieve XC Geometrie met een balhoofdbuishoek van 68 graden, interne kabelgeleiding, 1x aandrijving en de mogelijkheid om een 30,9 mm dropper post te monteren.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Rockhopper

Specialized Rockhopper

MTB Hardtail

De Rockhopper is het resultaat van dertig jaar verfijning van de verhouding prijs/kwaliteit van het Rockhopper MTB platform. Neem het tot in de puntjes doorontwikkelde Premium A1 aluminium frame als basis en voeg een moderne geometrie toe die zowel efficiënt als stabiel is. Dit maakt de Rockhopper tot de ideale MTB voor de beginnende mountainbiker.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Turbo Creao

Specialized Turbo Creo

Race/Gravel E-bike

De Turbo Creo stopt niet waar het asfalt eindigt. De Turbo Creo zal je verder en sneller van de gebaande paden brengen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het zorgt ervoor dat heuvels vlak worden, ongeacht grind of asfalt. Net als een eindeloze rugwind verdubbelt de Turbo motor je inspanning.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Turbo Levo

Specialized Turbo Levo

MTB E-bike

De Turbo Levo levert het ongelooflijke vermogen om meer trails te rijden door een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en overal inzetbaar bereik. De Turbo Full Power motor en MasterMind Turbo Control Unit (TCU), die de voorzien de Turbo Levo van een soepele en naadloze versterking van je inspanningen. Tot 4x je vermogen waarmee je kunt kiezen waar je wilt rijden en wanneer je dat wilt doen. De Levo verplettert ook beperkingen als het gaat om actieradius, door je inspanning te versterken voor maximaal vijf uur aan plezier op de trails.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Turbo Como

Specialized Turbo Como

E-bike

De Turbo Como is een onderhoudsvrije e-bike die voor veel plezier zorgt. De lage instap van de Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen. Een fietspositie waarbij je meer rechtop zit vermindert stress in de handen en in het bovenlichaam van de rijder. De Como verdubbelt ook nog eens al je kracht als je op de pedalen trapt. met een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart.

VISKERcycles Haarlem - Specialized Turbo Vado

Specialized Turbo Vado

E-bike

Vado is hét vervoersmiddel voor dagelijks woon-werkvervkeer. Een elektrische fiets voor het leven. De Turbo motor en accu bieden een ongeëvenaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De Turbo Vado is ook beschikbaar als Step-Through versie met lage instap. Of als Speed Pedelec uitvoering wanneer je sneller wilt fietsen.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00